Hemstädning Torslanda

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Hemstädning i Torslanda

Välkommen till PHR Städ. Vi har långa erfarenhet av professionell hemstädning och tar oss an uppdrag i Torslanda och Göteborg med omnejd.

Bor du i Torslanda har vi en passa-på-kampanj där du kan testa på hemstädning för enbart 199 kr/tim efter RUT-avdrag. Kontakta oss för en provstädning, ett förutsättningslöst samtal eller en skräddarsydd offert.

Hemstädning Torslanda
Det ska vara enkelt att få profesionell hemstädning i Torslanda

Det ska vara enkelt att få profesionell hemstädning i Torslanda

Det vara stressigt att få ihop livspusslet. Låt oss hjälp Dig genom att utföra professionell hemstädning på Dina villkor. Var sig det gäller familjer med ungdomar och småbarn, singlar, unga par eller pensionärer så kan det finnas goda skäl att anlita skicklig, flexibel och pålitlig städhjälp.

Förenkla livet och kontakta oss för ett smidigt upplägg. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kampanj: Få hemstädning i Torslanda för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 199 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

    *Obligatoriska uppgifter

    När du bor i Göteborg kan du välja bland olika städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

    Vi kvalitetssäkrar varje uppdrag

    Med oss kan du räkna med att du får rätt tjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade yrkesmän och yrkeskvinnor som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar dessutom varje enskilt uppdrag vi utför, oavsett om det gäller hemstädning eller en omfattande flyttstädning.