Hemstädning Askim

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Hemstädning i Askim

Är du intresserad av hemstädning? Du har du kommit rätt. Det är aldrig fel att komma hem till sitt nystädade boende efter en lång dag på jobbet.

Vi städar ditt kök, badrum, sovrum, vardagsrum och andra ytor. Dammar, våtmoppar, dammsuger, tömmer soper etcetera. Städning kan ha stor inverkan på ditt Dig och familjens välmående.

Vi vill att du ska vara 100% nöjd, så om du letar efter en städtjänst som passar din vardag och din familjs rutiner så skräddarsyr vi gärna ett erbjudande för Hemstädning i Askim.

Våra medarbetare är proffs på det de gör. Kontakta oss för en förutsättningslös dialog eller begär en offert. Vi ser fram emot att höra från Dig.

Hemstädning Askim
Det ska vara enkelt att få profesionell hemstädning i Askim

Det ska vara enkelt att få profesionell hemstädning i Askim

När du anlitar oss för Hemstädning i Askim kan du vara trygg med att vi är försiktiga, både med ditt hem såväl som med klimatet.

Vi strävar efter att använda ofarliga städmedel och ruttoptimerar för att undvika onödiga resor.

Kontakta oss och berätta om Ditt städbehov. Vi ser fram emot att visa vad vi går för och att städa till Din fulla belåtenhet.

Kampanj: Få hemstädning i Askim för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 199 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

    *Obligatoriska uppgifter

    När du bor i Göteborg kan du välja bland olika städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

    Vi kvalitetssäkrar varje uppdrag

    Med oss kan du räkna med att du får rätt tjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade yrkesmän och yrkeskvinnor som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar dessutom varje enskilt uppdrag vi utför, oavsett om det gäller hemstädning eller en omfattande flyttstädning.