Hemstädning Långedrag

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Hemstädning i Långedrag

Behöver du hjälp med städning av ditt hem i Långedrag? Vare sig du bor i lägenhet, villa eller radhus kan vi hjälpa dig med städning hemma.

På PHR Städ har vi lång erfarenhet inom branschen och erbjuder professionell hemstädning sedan 20 år. Vi är stolta över många nöjda och glada kunder även i Långedrag. Dessutom är vår personal utbildad inom allt som har med hemstädning att göra.

Hos oss bestämmer du själv över omfattning och städfrekvens och får friheten att boka hemstädningen efter ditt eget behov.

Innan du bestämmer dig gör vi gärna ett kostnadsfritt hembesök hos dig i Långedrag. Vi går igenom vad du vill ha gjort och hur ofta för att kunna ge dig ett exakt pris. Känns det bra så gör vi en plan tillsammans. Tveka inte att kontakta oss!

Just nu har vi en kampanj på hemstädning i Långedrag!

Hemstädning Långedrag

Kampanj: Få hemstädning i Långedrag för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 199 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

    *Obligatoriska uppgifter

    När du bor i Långedrag kan du välja bland olika städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

    Vi kvalitetssäkrar varje uppdrag

    Med oss kan du räkna med att du får rätt tjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade yrkesmän och yrkeskvinnor som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar dessutom varje enskilt uppdrag vi utför, oavsett om det gäller hemstädning eller en omfattande flyttstädning.