Hemstädning Partille

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Hemstädning i Partille

Söker du städhjälp i Partille? Vi är en lokal städfirma som utför hemstädning i Partille med stort engagemang och hög kvalitet till ett rimligt pris. Vi gör gärna enstaka insatser eller återkommer med jämna intervaller till ert hem och skräddarsyr vårt arbete enligt era behov. Klicka här för att anmäla ditt intresse att ta del av vårt prova-på-erbjudande för hemstädning i Partille.

Hemstädning Partille
Hemstädning i Partille

Det ska vara enkelt att få profesionell hemstädning i Partille

På PHR Städ är vi övertygade om att nöjda kunder som har återkommande behov av hemständing fortsätter att använda våra tjänster. Vi har därför inga ångerperioder och fortsätter gärna städa ert hem så länge ni vill. Kontakt oss gärna för en förutsättningslös dialog.

Kampanj: Få hemstädning i Partille för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 199 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

    *Obligatoriska uppgifter

    När du bor i Göteborg kan du välja bland olika städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

    Vi kvalitetssäkrar varje uppdrag

    Med oss kan du räkna med att du får rätt tjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade yrkesmän och yrkeskvinnor som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar dessutom varje enskilt uppdrag vi utför, oavsett om det gäller hemstädning eller en omfattande flyttstädning.