Hemstädning Kungsbacka

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Hemstädning i Kungsbacka

Att Du blir nöjd med din hemstädning är viktigt för oss på PHR Städ. Våra legendariska medarbetare är proffs på det de gör.

Just nu har vi ett attraktivt prova-på-erbjudande när Du bestämmer Dig för hemstädning i Kungsbacka. För bara 199 kr/tim kan Du testa vår städtjänst. Vi hoppas på Ditt förtroende och få visa vad vi går för. Kontakta oss för att boka provstädning, för en förutsättningslös dialog eller för att få en offert.

Hemstädning i Kungsbacka
Det ska vara enkelt att få profesionell hemstädning i Kungsbacka

Det ska vara enkelt att få profesionell hemstädning i Kungsbacka

Vi är inte bara bra på att städa – vi gillar det vi gör och ser till att det blir bra och smidigt för Dig.

Vi jobbar strukturerat efter höga kvalitetsnormer. Oavsett om Du väljer återkommande hemstädning eller enstaka tjänster som storstädning eller flyttstädning så är vårt mål att Du ska känna dig glad och nöjd och ha ett leende på läpparna efter utförd tjänst.

Vi ser fram emot Din kontakt!

Kampanj: Få Hemstädning i Kungsbacka för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 199 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

    *Obligatoriska uppgifter

    Vi kvalitetssäkrar varje uppdrag

    Med oss kan du räkna med att du får rätt tjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade yrkesmän och yrkeskvinnor som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar dessutom varje enskilt uppdrag vi utför, oavsett om det gäller hemstädning eller en omfattande flyttstädning.