Hemstädning Särö

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Hemstädning i Särö

PHR Städ har lång erfarenhet av professionelle städning och växer organiskt tillsammans med kunder och medarbetare. Vi utför uppdrag i Säro och Storgöteborg. Vårt mål är att våra kunder alltid ska uppskatta vårt arbete och att just din städning utförs med hög kvalitet och beprövade rutiner.

Vi strävar efter att det alltid är samma medarbetare som kommer och utför städningen, gång efter gång, till er fulla belåtenhet.

Kontakta oss gärna för att diskutera bästa upplägget för dig.

Hemstädning Särö
Det ska vara enkelt att få profesionell hemstädning i Särö

Det ska vara enkelt att få profesionell hemstädning i Särö

Våra erfarna medarbetare städar hem i alla storlekar – från enrumslägenheter till större villor. Vi finns tillgängliga för dig i Särö sju dagar i veckan för att ge dig den flexibilitet som du önskar.

Klicka på knappen kontakta oss nedan och låt oss ta en dialog för att hitta ett upplägg som passar dina behov.

Kampanj: Få hemstädning i Särö för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 199 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

    *Obligatoriska uppgifter

    När du bor i Göteborg kan du välja bland olika städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

    Vi kvalitetssäkrar varje uppdrag

    Med oss kan du räkna med att du får rätt tjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade yrkesmän och yrkeskvinnor som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar dessutom varje enskilt uppdrag vi utför, oavsett om det gäller hemstädning eller en omfattande flyttstädning.