Hemstädning Mölnlycke

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Hemstädning i Mölnlycke

Söker du städhjälp i Mölnlycke? Prata med oss. Vi är ett av region Göteborgs ledande städföretag som tillhandahåller prisvärda, pålitliga kvalitetsstädtjänster för ditt hem eller din arbetsplats.

Vi städar på ordentligt med städgaranti. När du vill och enligt överrenskommen städplan. Planen och omfattningen av hemstädningen är i helt anpassad med tanke på ditt hem och dina behov. Kontakta oss så går vi igenom vilken städhjälp och upplägg som passa dig bäst.

Hemstädning i Mölnlycke
Det ska vara enkelt att få profesionell hemstädning i Mölnlycke

Det ska vara enkelt att få profesionell hemstädning i Mölnlycke

PHR Städ är ett företag med lång erferanhet och vars ambition är att växa stadigt tillsammans med våra kunder och medarbetare.

Vårt mål är att våra kunder alltid ska uppskatta vårt arbete och att gör rent enligt väletablerade rutiner. Vi erbjuden en personlig städare som återkommer gång efter gång.

På PHR Städ är vi övertygade om att nöjda kunder fortsätter att använda våra städtjänster. Därför har vi inga uppsägningstider. Om du har lust att ta testa på hemstädning i Mölnlycke kan du enkelt nå oss genom att klicka på knappen “kontakta oss” nedan. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kampanj: Få hemstädning i Mölnlycke för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 199 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

    *Obligatoriska uppgifter

    När du bor i Göteborg kan du välja bland olika städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

    Vi kvalitetssäkrar varje uppdrag

    Med oss kan du räkna med att du får rätt tjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade yrkesmän och yrkeskvinnor som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar dessutom varje enskilt uppdrag vi utför, oavsett om det gäller hemstädning eller en omfattande flyttstädning.