Hemstädning Billdal

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Hemstädning i Billdal

Att få din vardag att passa ihop kan vara svårt för Dig och Din familj. Du har säkert en lååång att-göra-lista. Så ta bort vardagsstressen och låt oss ta hand dammet.

Äg ett hem som alltid är redo för familj och vänner att besöka och koppla av i. Vi tillhandahåller hemstädning i hela Göteborg, från Kungsbacka och Billdal till Partille, Landvetter, Hisingen, Torslanda och Kungälv. Med över 20 års erfarenhet och hundratals nöjda kunder vet vi vad framgångsrik hemstädning innebär.

Hemstädning Billdal
Det ska vara enkelt att få profesionell hemstädning i Billdal

Det ska vara enkelt att få profesionell hemstädning i Billdal

Det fungerar ungefär som ett abonnemang, där du betalar månadsvis baserat på storleken på ditt abonnemang. För bästa resultat skräddarsyr vi alltid vår städtjänst efter dina behov och önskemål: vilka uppgifter behöver du hjälp med, hur ofta vill du ha det städat och hur stort är ditt hem? Vi förstår att det kan kännas konstigt med nya människor i ditt hem, därför skickar vi alltid samma städare.

Kampanj: Få hemstädning i Billdal för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 199 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

    *Obligatoriska uppgifter

    När du bor i Göteborg kan du välja bland olika städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

    Vi kvalitetssäkrar varje uppdrag

    Med oss kan du räkna med att du får rätt tjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade yrkesmän och yrkeskvinnor som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar dessutom varje enskilt uppdrag vi utför, oavsett om det gäller hemstädning eller en omfattande flyttstädning.