Flyttstädning Torslanda

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Flyttstädning i Torslanda

De nya boende som flyttar in behöver inte göra någonting efter att vi har städat ert boende. Och Du kan vara trygg i att det inte uppstår några klagomål kring flyttstädningen.

Vi utför flyttstädningen snabbt, med hög kvalitet och tar med eget städmaterial.

Upplev fördelen med att låta en professionell städfirma hantera din flyttstädning i Torslanda. Anlitar du oss köper du inte bara en proffsig flyttstädning utan även sinnesro. Klicka på knappen nedan och fyll i kontaktformuläret, slå en signal eller skicka ett mejl så tar vi ett förutsättningslöst samtal eller skickar över en offert.

Vi har lång erfarenhet av flyttstädning i Göteborg och Torslanda. Våra medarbetare är professionella och erfarna, och de är alltid redo att ge dig den bästa möjliga service.

Flyttstädning Torslanda
Flyttstädning i Torslanda

Städprotokoll vid flyttstädning i Torslanda

Vad ingår i en Flyttstädning i Torslanda? Tja, det är en bra fråga som vi har svaret på. Vi arbetar strukturerat med ett kvalitetssäkrat städprotokoll för att säkerställa att ingenting glöms bort.

Våra skickliga och engagerade medarbetare gör allt för att uppdraget ska flyta på utan bekymmer och vi kan garantera att Du kommer blir nöjd och känna dig trygg i processen.

Låt oss ta kontroll över flyttstädningen i Torslanda så kan du ta kontroll över resten. Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst samtal eller en offert.

Kampanj: Få flyttstädning i Torslanda för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 199 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

    *Obligatoriska uppgifter

    När du bor i Göteborg kan du välja bland olika städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

    Vi kvalitetssäkrar varje uppdrag

    Med oss kan du räkna med att du får rätt tjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade yrkesmän och yrkeskvinnor som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar dessutom varje enskilt uppdrag vi utför, oavsett om det gäller hemstädning eller en omfattande flyttstädning.