Flyttstädning Mölnlycke

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Flyttstädning i Mölnlycke

Välkommen till PHR Städ som utför flyttstädning i Mölnlycke! Vi är en lokal städfirma som är specialister på att flyttstäda till konkurrenskraftiga och fasta kostnader i bland annat Mölnycke, Göteborg och Härryda. Vi är också duktiga på hemstädning, kontorsstädning och trappstädning för att nämna några exempel på våra städtjänster i Göteborgsområdet.

Vår städar alla dagar i veckan åt både privatpersoner och företag med garanterad kvalitet och utan några dolda kostnader. Givetvis kan man nyttja rut-avdraget.

PHR Städ är ett professionellt städföretag som erbjuder flyttstädning i Göteborg och Mölnlycke. Vi har lång erfarenhet av flyttstädning och vi vet hur viktigt det är att lämna ett rent och fräscht hem efter sig.

Flyttstädning i Mölnlycke
Flyttstädning i Mölnlycke

Städprotokoll vid flyttstädning i Mölnlycke

Vi arbetar alltid strukturerat med protkoll för att säkerställa att inget glöms bort. Exempel på städmoment är

 • rengöring av kök och köksskåp
 • kylskåp och frys
 • tvätt av socklar, fönsterlister
 • toalett, badkdar, tvättho, speglar, kranar
 • garderober
 • golv
 • ugn och spishällar

Tveka inte att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal eller en offert.

Om du letar efter ett professionellt och pålitligt städföretag som erbjuder flyttstädning i Göteborg eller Mölnlycke, kontakta PHR Städ idag.

Kampanj: Få flyttstädning i Mölnlycke för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 199 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

  *Obligatoriska uppgifter

  När du bor i Göteborg kan du välja bland olika städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

  Vi kvalitetssäkrar varje uppdrag

  Med oss kan du räkna med att du får rätt tjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade yrkesmän och yrkeskvinnor som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar dessutom varje enskilt uppdrag vi utför, oavsett om det gäller hemstädning eller en omfattande flyttstädning.