Flyttstädning Billdal

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Flyttstädning i Billdal

Söker du toppklass flyttstädning i Billdal? Då har du kommit rätt – vi är en professionell städfirma som utför både flyttstädning och andra städtjänster i Billdal och kan erbjuda hög kvalitet till bra pris på kort varsel. Vår städorganisation har fina referenser och våra medarbetare är riktiga städproffs. Vi tar även på oss andra typer av städning såsom hemstädning, kontorsstädning, trappstädning, storstädning och fönsterputs.

Vi erbjuder flyttstädning i Göteborg och Billdal, oavsett storlek på din bostad. Våra erfarna städare gör ett grundligt och effektivt jobb, och vi lämnar alltid våra kunder nöjda.

Kontakta oss gärna så tar vi en förutsättningslös dialog om hur vi kan hjälpa Dig.

Flyttstädning i Billdal
Städprotokoll vid flyttstädning i Billdal

Städprotokoll vid flyttstädning i Billdal

Vid flyttstädning i Billdal och runt om i Göteborg arbetar vi kvalitetsmedvetet utifrån städprotokoll. På så sätt säkerställer vi att återkommande goda resultat vilket borgar för nöjda och återkommande kunder. Vi finns här för dig och ser fram emot att visa vad vi går för.

Om du fyller i vårt kontaktformulär, mejlar eller ringer oss så skräddarsyr vi en städtjänst enligt Dina behov och önskemål. Hoppas vi hörs 😊.

Kampanj: Få flyttstädning i Billdal för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 199 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

    *Obligatoriska uppgifter

    När du bor i Göteborg kan du välja bland olika städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

    Vi kvalitetssäkrar varje uppdrag

    Med oss kan du räkna med att du får rätt tjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade yrkesmän och yrkeskvinnor som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar dessutom varje enskilt uppdrag vi utför, oavsett om det gäller hemstädning eller en omfattande flyttstädning.