Flyttstädning Särö

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Flyttstädning i Särö

Ska du flytta? Då behöver du inte oroa dig för städningen! PHR Städ erbjuder professionell och pålitlig flyttstädning i Göteborg och Särö. Prata med oss först! Vi erbjuder kvalitetssäkrad flyttstädning i Särö. Att flytta är både spännande och krävande. Passa på att fokusera på det du gillar mest och låt oss ta hand om flyttstädningen. Medan du lastar av lådor och fyller hyllor och byråer i ditt nya hem tar vi hand om städningen i ditt tidigare hem. Snabbt och skickligt till en bra kostnad.

Hos oss på PHR Städ får du en kvalitetssäkrad flyttstädning. Om det mot förmodan skulle uppstå någon bekymmer med städningen så rättar vi till det utan extra kostnad. Kontakta oss gärna genom att klicka på knappen nedan. Vi ser fram emot att få åtnjuta och förvalta Ditt förtroende.

Flyttstädning Särö
Städprotokoll vid flyttstädning i Särö

Städprotokoll vid flyttstädning i Särö

När det gäller städning så kanske flyttstädning är det tråkigaste och mest stressiga du kan göra. Dessutom finns det en massa utrymmen och små gömställen som bör rengöras som du kanske inte vanligtvis tänker på vid en normal veckostädning.

Vi har mångårig rutin på att utföra en flyttstädning i toppklass och utgår från ett standardiserat städprotokoll som vi sedan skräddarsyr enligt Dina behov. Så tveka inte att ta kontakt med oss som sakkunnig städfirma som utför flyttstädning i Särö. Du kommer att spara massor av tid och reducera flyttstressen och kan fokusera på att din flytt ska gå så friktionsfritt som möjligt. Vi ser fram emot Din kontakt.

Vad gör oss unika?

 • Vi är ett lokalt företag med lång erfarenhet av flyttstädning i Göteborg och Särö.
 • Vi använder miljövänliga produkter och metoder.
 • Vi lämnar alltid kunden nöjd.

Kampanj: Få flyttstädning i Särö för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 199 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

  *Obligatoriska uppgifter

  När du bor i Göteborg kan du välja bland olika städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

  Vi kvalitetssäkrar varje uppdrag

  Med oss kan du räkna med att du får rätt tjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade yrkesmän och yrkeskvinnor som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar dessutom varje enskilt uppdrag vi utför, oavsett om det gäller hemstädning eller en omfattande flyttstädning.