Flyttstädning Askim

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Flyttstädning i Askim

Välkommen till PHR Städ – ett gäng städexperter som gärna hjälper till med flyttstädning i Askim. Ska du flytta eller förbereda en hus- eller lägenhetsförsäljning hjälper vi gärna till och tar hand om dina städbehov. Unna dig att anlita en profesionell städfirma med lång erfarenhet och gott renomé.

När du anlitar oss kan du släppa det gamla och fokusera på det nya. Vi erbjuder kvalitetsskrad flyttstädning med sakkunniga, effektiva och trevliga medarbetare.

Flyttstädning i Askim
Städprotokoll vid flyttstädning i Askim

Städprotokoll vid flyttstädning i Askim

Inför en flytt är det mycket som ska fixas. Genom att boka en flyttstädning blir du av med en massa stress och kan fokusera framåt. Vi utför flyttstädning i både villor, lägenheter och företagslokaler, butiker etcetera. Vi utgår från kvalitetssäkrade städprotokoll och anpassar oss efter era behov.

Vi ställer upp på kort varsel i hela Göteborgsregionen och hanterar flyttstädning eller annan städning inför visningar eller fotografering. För oss är det viktigt att Du som kund blir nöjd och får sinnesro inför allt vad en flytt innebär. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal eller en offert.

Varför välja PHR Städ för din Flyttstädning?

 • Vi är erfarna och pålitliga. Vi har erbjudit Flyttstädning i Göteborg och Askim i över 20 år.
 • Vi är grundliga och effektiva. Vi kommer att rengöra varje vrå av ditt hem, från toppen av hyllorna till botten av skåpen.
 • Vi är prisvärda. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser som passar din budget.
 • Vi är flexibla. Vi kan schemalägga din Flyttstädning vid en tidpunkt som är bekväm för dig.

Kampanj: Få flyttstädning i Askim för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 199 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

  *Obligatoriska uppgifter

  När du bor i Göteborg kan du välja bland olika städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

  Vi kvalitetssäkrar varje uppdrag

  Med oss kan du räkna med att du får rätt tjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade yrkesmän och yrkeskvinnor som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar dessutom varje enskilt uppdrag vi utför, oavsett om det gäller hemstädning eller en omfattande flyttstädning.
  [/fusion_builder_column]