Flyttstädning Partille

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Flyttstädning i Partille

Att flyttstäda själv kan vara både trist, jobbigt och stressande. Känner du så är du inte ensam. Att rengöra mikrovågsugn, diskmaskin eller ugn kanske inte är det du brinner mest för. Men PHR Städ brinner för och erbjuder flyttstädning med garanti i Partille och Göteborg med omnejd. Så ta chansen att släppa städstressen och istället fokusera på ditt nya boende. När du anlitar PHR Städ kan du vara trygg i att arbetet blir väl utfört. Vårt mål är att du ska få känna både sinnesro.

Kontakta oss idag och ta reda på varför vi är den bästa städfirman i Partille och Göteborgsområdet. Vi ser fram emot att visa vad vi går för. Du kommer vara nöjd efter slutfört uppdrag. Kontakta oss idag för en offert eller förutsättnignslöst samtal kring Dina städbehov.

Flyttstädning i Partille
Städprotokoll vid flyttstädning i Partille

Städprotokoll vid flyttstädning i Partille

När vi planerar flyttstädning utgår vi alltid från ett kvalitetssäkrat protokoll som vi anpassar efter Dina behov. På så sätt blir vårt åtagande tydligt och Du vet vad Du får.

Klicka på “Kontakta oss” nedan och fyll i kontaktformuläret, mejla oss eller slå en signal (kontaktuppgifter i sidfoten på sidan) så hör vi av oss snarast.

Kampanj: Få flyttstädning i Partille för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 199 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

    *Obligatoriska uppgifter

    När du bor i Göteborg kan du välja bland olika städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

    Vi kvalitetssäkrar varje uppdrag

    Med oss kan du räkna med att du får rätt tjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade yrkesmän och yrkeskvinnor som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar dessutom varje enskilt uppdrag vi utför, oavsett om det gäller hemstädning eller en omfattande flyttstädning.