Flyttstädning Kungsbacka

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Flyttstädning i Kungsbacka

Söker du efter flyttstädning i Kungsbacka – vi utför våra uppdrag i toppklass och är en seriös städfirma med lång erfarenhet som städar effektivt till bra pris. Vi har goda referenser och återkommande kunder i Kungsbacka och kan utöver flyttstädning erbjuda andra typer av städtjänster såsom hemstädning, kontorsstädning, trappstädning och städning inför husvisningar. Kontakta oss så tar vi ett förutsättningslöst samtal och sätter ihop en offert enligt Dina behov.

PHR Städ är ett prisvärt alternativ för flyttstädning i Göteborg och Kungsbacka. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser som passar alla budgetar. Vi är också flexibla och kan anpassa städningen efter dina behov och önskemål.

Flyttstädning i Kungsbacka
Städprotokoll vid flyttstädning i Kungsbacka

Städprotokoll vid flyttstädning i Kungsbacka

Vi har garanterad kundnöjdhet och använder alltid ett kvalitetssäkrat städprotokoll när vi utför flyttstädning i Kungsbacka. På så sätt ser vi till att våra kunder får en tjänst med hög kvalitet och i gengäld får vi ofta återkommand kunder.

Är du intressead av flyttstädning eller andra städtjänster ser vi fram emot Din kontakt. Du kan klicka på länken nedan och fylla i ett kontaktformulär, ringa eller mejla oss. Vi ser fram emot att höras och visa vad vi går för 😊.

Kampanj: Få flyttstädning i Kungsbacka för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 199 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

    *Obligatoriska uppgifter

    När du bor i Göteborg kan du välja bland olika städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

    Vi kvalitetssäkrar varje uppdrag

    Med oss kan du räkna med att du får rätt tjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade yrkesmän och yrkeskvinnor som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar dessutom varje enskilt uppdrag vi utför, oavsett om det gäller hemstädning eller en omfattande flyttstädning.