Kontorsstädning Västra Frölunda

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Kontorsstädning i Västra Frölunda

Behöver du hjälp med kontorsstädning i Västra Frölunda? Oavsett om ni är ute efter professionell kontorsstädning, trappstädning, fönsterputs eller flyttstädning har vi kompetensen.

På PHR Städ har vi lång erfarenhet inom branschen och erbjuder professionell kontorsstädning sedan 20 år. Vi är stolta över många nöjda och glada kunder även i Västra Frölunda. Dessutom är vår personal utbildad inom allt som har med kontorsstädning att göra.

Hos oss bestämmer du själv över omfattning och städfrekvens och får friheten att boka kontorsstädning efter ditt eget behov.

Innan du bestämmer dig gör vi gärna ett kostnadsfritt besök hos dig i Västra Frölunda. Vi går igenom vad du vill ha gjort och hur ofta för att kunna ge dig ett exakt pris. Känns det bra så gör vi en plan tillsammans. Tveka inte att kontakta oss!

Just nu har vi en kampanj på kontorsstädning i Västra Frölunda!

Kontorsstädning i Västra Frölunda

När du bor i Västra Frölunda kan du välja bland olika städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

Kampanj: Testa kontorsstädning i Västra Frölunda för reducerat pris

Missa inte chansen att testa vår populära städservice.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.


    *Obligatoriska uppgifter

    Vad vi erbjuder

    Vi kvalitetssäkrar varje uppdrag

    Med oss kan du räkna med att du får rätt tjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade yrkesmän och yrkeskvinnor som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar dessutom varje enskilt uppdrag vi utför, oavsett om det gäller hemstädning eller en omfattande flyttstädning.