Kontorsstädning Göteborg

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Kontorsstädning med garanti i Göteborg

Behöver ni hjälp med kontorsstädning Göteborg? Oavsett om ni är ute efter professionell kontorsstädning, trappstädning, fönsterputs eller flyttstädning har vi kompetensen.

På PHR Städ har vi lång erfarenhet inom branschen och erbjuder professionell kontorsstädning sedan 20 år. Vår personal utbildad inom allt som har med kontorsstädning att göra och vi är stolta att ha många nöjda och glada kunder i Göteborg.

Hos oss bestämmer ni själva över omfattning och städfrekvens och bokar kontorsstädning efter era eget behov.

Innan ni bestämmer er gör vi gärna ett kostnadsfritt besök hos ert företag i Göteborg. Vi går igenom vad ni vill ha gjort och hur ofta för att kunna ge er ett exakt pris. Känns det bra så gör vi en plan tillsammans. Tveka inte att kontakta oss!

Just nu har vi en kampanj på kontorsstädning Göteborg!

Kontorsstädning Göteborg

Vanliga frågor

Vår kontorsstädning omfattar rengöring av alla ytor på ditt kontor, inklusive golv, möbler, ytor, kök och badrum. Vi erbjuder även tilläggsstädning, såsom fönsterputsning, golvvård, trappstädning och städning av utemiljö.
Hur ofta du bör kontorsstäda beror på olika faktorer, såsom storleken på ditt kontor, antal personer som arbetar där och hur smutsigt det blir. En bra tumregel är att kontorsstäda minst en gång per vecka, men du kan behöva kontorsstäda oftare om du har många anställda eller om ditt kontor blir extra smutsigt på grund av kundbesök eller andra faktorer.

Ja, vi har en nöjd kund-garanti. Om du inte är nöjd med städningen av någon anledning så åtgärdar vi det kostnadsfritt.

Att boka kontorsstädning i Göteborg är enkelt. Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller vårt kontaktformulär på vår hemsida. Vi kommer då att besöka ditt kontor för att göra en bedömning av städbehovet och ge dig ett prisförslag.

Kampanj: Testa kontorsstädning i Göteborg till reducerat pris

Missa inte chansen att testa vår populära städservice.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.


    *Obligatoriska uppgifter

    När du har verksamhet i Göteborg erbjuder vi flera typer av städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

    Vi kvalitetssäkrar varje städuppdrag

    Med oss kan du räkna med att du får rätt städtjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade medarbetare som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar varje enskilt uppdrag, oavsett om det gäller kontorsstädning, fönsterputs, industristädning, saneringsstädning, trappstädning eller specialuppdrag.