Kontorsstädning Göteborg

Flexibla – Omboka/avboka när du vill

Ingen bindningstid – Du bestämmer!

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Kontorsstädning med garanti i Göteborg

Behöver ni hjälp med kontorsstädning Göteborg? Oavsett om ni är ute efter professionell kontorsstädning, trappstädning, fönsterputs eller flyttstädning har vi kompetensen.

På PHR Städ har vi lång erfarenhet inom branschen och erbjuder professionell kontorsstädning sedan 20 år. Vår personal utbildad inom allt som har med kontorsstädning att göra och vi är stolta att ha många nöjda och glada kunder i Göteborg.

Hos oss bestämmer ni själva över omfattning och städfrekvens och bokar kontorsstädning efter era eget behov.

Innan ni bestämmer er gör vi gärna ett kostnadsfritt besök hos ert företag i Göteborg. Vi går igenom vad ni vill ha gjort och hur ofta för att kunna ge er ett exakt pris. Känns det bra så gör vi en plan tillsammans. Tveka inte att kontakta oss!

Just nu har vi en kampanj på kontorsstädning Göteborg!

Kontorsstädning Göteborg

Kampanj: Testa kontorsstädning i Göteborg till reducerat pris

Missa inte chansen att testa vår populära städservice.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

    *Obligatoriska uppgifter

    När du har verksamhet i Göteborg erbjuder vi flera typer av städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

    Vi kvalitetssäkrar varje städuppdrag

    Med oss kan du räkna med att du får rätt städtjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade medarbetare som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar varje enskilt uppdrag, oavsett om det gäller kontorsstädning, fönsterputs, industristädning, saneringsstädning, trappstädning eller specialuppdrag.