Kontorsstädning Kungälv

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Kontorsstädning i Kungälv

Behöver du hjälp med kontorsstädning i Kungälv? Oavsett om ni är ute efter professionell kontorsstädning, trappstädning, fönsterputs eller flyttstädning har vi kompetensen.

På PHR Städ har vi lång erfarenhet inom branschen och erbjuder professionell kontorsstädning sedan 20 år. Vi är stolta över många nöjda och glada kunder även i Kungälv. Dessutom är vår personal utbildad inom allt som har med kontorsstädning att göra.

Hos oss bestämmer du själv över omfattning och städfrekvens och får friheten att boka kontorsstädning efter ditt eget behov.

Innan du bestämmer dig gör vi gärna ett kostnadsfritt besök hos dig i Kungälv. Vi går igenom vad du vill ha gjort och hur ofta för att kunna ge dig ett exakt pris. Känns det bra så gör vi en plan tillsammans. Tveka inte att kontakta oss!

Just nu har vi en kampanj på kontorsstädning i Kungälv!

Kontorsstädning Kungälv

Kampanj: Testa kontorsstädning i Kungälv för reducerat pris

Missa inte chansen att testa vår populära städservice.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.


    *Obligatoriska uppgifter

    När du bor i Kungälv kan du välja bland olika städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

    Vi kvalitetssäkrar varje uppdrag

    Med oss kan du räkna med att du får rätt tjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade yrkesmän och yrkeskvinnor som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar dessutom varje enskilt uppdrag vi utför, oavsett om det gäller hemstädning eller en omfattande flyttstädning.