Svaret på dina frågor kring städfirma i Göteborg

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Att anlita en städfirma i Göteborg kan vara ett bra sätt att spara tid och energi, och att se till att ditt hem blir rent och fräscht. Men hur vet man vilken städfirma man ska välja? Och vad bör man tänka på när man anlitar en städfirma i Göteborg?

I den här artikeln kommer vi att svara på alla dina frågor kring städfirma i Göteborg.

Varför ska man anlita en städfirma i Göteborg?

Det finns många fördelar med att anlita en städfirma i Göteborg. Här är några av de främsta:

 • Du sparar tid och energi. När du anlitar en städfirma i Göteborg behöver du inte lägga tid och energi på att städa ditt hem själv. Detta kan vara särskilt värdefullt för dig som har ett hektiskt liv eller som har problem med att städa på grund av ålder eller andra faktorer.
 • Ditt hem blir rent och fräscht. Städfirmor i Göteborg har professionella städare som vet hur man städar ditt hem på ett effektivt och grundligt sätt. De använder också professionella rengöringsmedel och utrustning.
 • Du kan anpassa städningen efter dina behov. Städfirmor i Göteborg erbjuder en mängd olika städtjänster, så du kan välja de tjänster som du behöver. Du kan också välja hur ofta du vill ha städning.
 • Du kan vara trygg i att ditt hem är i goda händer. Städfirmor i Göteborg har försäkringar som täcker eventuella skador som kan uppstå under städningen.

Vad bör man tänka på när man anlitar en städfirma i Göteborg?

När du har valt en städfirma i Göteborg är det viktigt att tänka på följande saker:

 • Kommunikation: Kommunicera tydligt med städfirman i Göteborg om dina behov och förväntningar. Detta inkluderar saker som vilka städtjänster du vill ha, hur ofta du vill ha städning och vilka tider som passar dig bäst.
 • Tillgång: Ge städfirman i Göteborg tillgång till ditt hem så att de kan komma och städa när det passar dig. Detta kan innebära att du lämnar ut en nyckel till dem eller att du är hemma när de kommer.
 • Kontroll: Kontrollera städningen efter att den är klar för att säkerställa att den har utförts enligt dina förväntningar. Om du inte är nöjd med städningen, kontakta städfirman i Göteborg så att de kan åtgärda problemet.

Hur mycket kostar det att anlita en städfirma i Göteborg?

Kostnaden för att anlita en städfirma i Göteborg varierar beroende på flera faktorer, såsom storleken på ditt hem, hur ofta du vill ha städning och vilka städtjänster du behöver. I genomsnitt kostar det cirka 3000 kronor att anlita en städfirma i Göteborg för att storstäda ett litet hem.

PHR Städ erbjuder städtjänster i Göteborg och närliggande områden till ett pris av 199 kronor per timme. Detta är ett konkurrenskraftigt pris som gör det möjligt för dig att få ditt hem rent och fräscht utan att spendera en förmögenhet.

Hur ofta bör man anlita en städfirma i Göteborg?

Hur ofta du bör anlita en städfirma i Göteborg beror på dina behov och budget. Om du har ett hektiskt liv eller om du inte har tid att städa själv kan det vara en bra idé att anlita en städfirma varje vecka eller varannan vecka. Om du har mer tid kan du anlita en städfirma en gång i månaden eller varannan månad.

Vad kostar en städfirma i timmen?

Kostnaden för en städfirma i timmen varierar beroende på flera faktorer, såsom storleken på ditt hem, hur ofta du vill ha städning och vilka städtjänster du behöver. I genomsnitt kostar det cirka 300 kronor per timme att anlita en städfirma för en vanlig städning av ett litet hem. För en storstädning kan priset vara högre, upp till 400 kronor per timme.
PHR Städs pris på 199 kronor per timme är mycket bra. Det är under genomsnittspriset för ett städföretag i Göteborg, som är cirka 200 kronor per timme. Detta innebär att PHR Städ kan erbjuda sina kunder högkvalitativa städtjänster till ett konkurrenskraftigt pris.

Hur lång tid tar det att städa 100 kvm?

Det beror på hur mycket som ska städas och hur effektiv städaren är. En vanlig städning av ett litet hem på 100 kvadratmeter tar vanligtvis cirka 4-5 timmar. Detta inkluderar dammsugning, moppning, torkning av ytor, rengöring av toaletter och badrum, rengöring av kök, och rengöring av fönster.
Om det finns mycket smuts eller fläckar kan det ta längre tid att städa. Om städaren bara fokuserar på de mest nödvändiga uppgifterna, till exempel dammsugning och moppning, kan det ta mindre tid.
Här är en uppskattning av hur lång tid det tar att städa olika delar av ett hem:

 • Kök: 1-2 timmar
 • Badrum: 1-2 timmar
 • Vardagsrum: 1-2 timmar
 • Sovrum: 1-2 timmar
 • Hall: 30-60 minuter
 • Balkong/terrass: 30-60 minuter

Om du vill få en mer exakt uppskattning av hur lång tid det tar att städa ditt hem kan du kontakta en städfirma och be om en offert.

Vilka olika städtjänster erbjuder städfirmor i Göteborg?

Städfirmor i Göteborg erbjuder en mängd olika städtjänster, inklusive:

Dela detta inlägg, välj din plattform!

Kampanj: Få hemstädning för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 199 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

  *Obligatoriska uppgifter