Storstädning i Göteborg

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Professionell storstädning i Göteborg

Hos PHR Städ erbjuder vi professionell storstädning i Göteborg. Vi har lång erfarenhet av att städa hem i alla storlekar och skick, och vi vet hur vi ska få ditt hem att se ut som nytt.

Vad ingår i en storstädning?

En storstädning är en omfattande rengöring av ditt hem. Det ingår ofta städning av alla rum, inklusive kök, badrum, sovrum och vardagsrum. Städningen kan även omfatta städning av fönster, fönsterbrädor, garderober och andra ytor som inte städas lika ofta vid vanlig hemstädning.

Här är en mer detaljerad lista på vad som ingår i vår storstädning:

  • Kök: Rengöring av spis, ugn, fläkt, diskbänk, skåp och lådor invändigt och utvändigt. Avtorkning av kakelväggar, bänkskivor och vitvaror. Rengöring av golv och lister.
  • Badrum: Rengöring av toalett, dusch, badkar, handfat och spegel. Avtorkning av kakelväggar och golv. Rengöring av golv och lister.
  • Sovrum: Dammsugning av golv och mattor. Rengöring av fönster och fönsterbrädor. Rengöring av möbler och ytor.
  • Vardagsrum: Dammsugning av golv och mattor. Rengöring av fönster och fönsterbrädor. Rengöring av möbler och ytor.
 
Professionell storstädning i Göteborg

Fördelarna med att anlita PHR Städ för storstädning

Det finns många fördelar med att anlita PHR Städ för storstädning i Göteborg. Dels sparar du tid och energi, dels kan du vara säker på att städningen utförs på ett professionellt sätt. Här är några av de främsta fördelarna:

  • Professionell städning: Vi har lång erfarenhet av storstädning och vet hur vi ska få ditt hem att se ut som nytt.
  • Flexibla tider: Vi anpassar oss efter dina tider och behov. Du kan boka storstädning på dagtid, kvällstid eller under helgerna.
  • Nöjd kund-garanti: Vi är så säkra på att du kommer att bli nöjd med vår städning att vi erbjuder en nöjd kund-garanti. Om du inte är nöjd med städningen av någon anledning så åtgärdar vi det kostnadsfritt.
 
 

PHR Städ: Det perfekta valet

Om du letar efter en professionell städfirma för storstädning i Göteborg så är PHR Städ det perfekta valet för dig. Vi erbjuder högkvalitativ städning till konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss idag för att boka storstädning och få ditt hem skinande rent!

Vi ser fram emot att hjälpa dig att få ditt hem skinande rent!

Det perfekta valet

Vad vi också erbjuder

Nöjd kund som lagar mat i ett fint och städat kök.

”PHR är både prisvärda och professionella. De gör det lätt att längta hem!”

Marios Forslund, nöjd kund sedan 2013

Kampanj: Få storstädning för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 199 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

    *Obligatoriska uppgifter