Städfirma i Göteborg för företag: Rent och snyggt på jobbet

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

En ren och snygg arbetsplats är viktig för både arbetsgivare och anställda. Den skapar en positiv arbetsmiljö, ökar trivseln och produktiviteten, och minskar risken för sjukdomar. En städfirma i Göteborg kan hjälpa ditt företag att hålla arbetsplatsen ren och snygg, så att du kan fokusera på din verksamhet. Städfirmor erbjuder en mängd olika tjänster, såsom:

När du väljer en städfirma i Göteborg är det viktigt att tänka på dina specifika behov. Hur ofta behöver ni städat? Vilka typer av lokaler behöver städas? Vilken budget har ni?

Det finns många fördelar med att anlita en städfirma för ditt företag. Här är några av dem:

 • Du sparar tid och pengar. Städfirmor har professionell utrustning och personal, vilket gör att de kan städa snabbare och mer effektivt än vad du själv kan.
 • Du får en ren och snygg arbetsplats. Städfirmor vet exakt hur de ska städa för att få bästa möjliga resultat.
 • Du ökar trivseln och produktiviteten hos dina anställda. En ren och snygg arbetsplats är en plats där människor trivs och arbetar bättre.
 • Du minskar risken för sjukdomar. Ett rent och snyggt kontor minskar risken för att dina anställda ska bli sjuka.

Hur du får ut det mesta av din städfirma (Städfirma i Göteborg)

När du har anlitat en städfirma är det viktigt att kommunicera tydligt med dem om dina behov. Berätta för dem hur ofta ni behöver städat, vilka typer av lokaler som behöver städas och vilka specialtjänster ni behöver.

Det är också viktigt att ge städfirman tillgång till de lokaler som behöver städas. Se till att städfirman har nycklar till dina lokaler och att de vet var alla städutrustning finns.

Slutligen, se till att ge städfirman feedback på deras arbete. Låt dem veta vad du är nöjd med och vad du tycker kan förbättras. Detta kommer att hjälpa städfirman att bättre uppfylla dina behov.

Om du letar efter en städfirma i Göteborg som kan hjälpa dig att hålla din arbetsplats eller ditt hem rent och snyggt, då ska du välja PHR Städ! PHR Städ är ett professionellt och miljövänligt företag som erbjuder en mängd olika tjänster, såsom daglig städning, veckostädning, storstädning, fönsterputsning, golvvård, kontorsstädning, industristädning, trappstädning och flyttstädning. Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål.

Här är några av fördelarna med att anlita PHR Städ:

 • Vi har ett team av erfarna och professionella städare.
 • Vi erbjuder en mängd olika tjänster.
 • Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål.
 • Vi är ett miljövänligt företag.

Kontakta oss idag för en gratis offert!

Du kan kontakta oss via vår hemsida, telefon eller e-post. Vi ger dig gärna en gratis offert och svarar på alla dina frågor.

Varför välja PHR Städ?

Det finns många anledningar till att du ska välja PHR Städ. Här är några av dem:

 • Vi har ett team av erfarna och professionella städare som vet hur man rengör alla typer av lokaler.
 • Vi använder endast miljövänliga produkter och metoder.
 • Vi erbjuder en mängd olika tjänster att välja mellan.
 • Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål.
 • Vi är flexibla och kan erbjuda städning på tider som passar dig.
 • Vi är prisvärda och erbjuder konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss idag för en gratis offert!

Dela detta inlägg, välj din plattform!

Kampanj: Få hemstädning för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 199 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

  *Obligatoriska uppgifter