Hur ofta ska du städa trappan?

Säkert- Alltid samma personal du känner

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Att hålla trappan ren kan verka som en oändlig och tråkig uppgift, men det behöver inte vara så. Med en enkel plan och regelbunden städning kan du enkelt hålla dina trappor rena och fräscha utan att behöva lägga ner mycket tid eller energi.

Hur ofta ska du städa trappan?

Hur ofta du behöver städa trappan beror på en mängd olika faktorer, inklusive hur mycket den används, hur många personer som använder den och hur mycket smuts och damm som samlas på trappan.

En generell riktlinje är att städa trappan en gång i veckan om den används sällan, två gånger i veckan om den används normalt och tre gånger i veckan om den används mycket.

Men det finns också andra faktorer att tänka på. Om du har husdjur som fäller mycket hår kan du behöva städa trappan oftare. Och om du bor i ett område med mycket damm och smuts kan du också behöva städa trappan oftare.

Det bästa sättet att bestämma hur ofta du behöver städa trappan är att observera hur snabbt den blir smutsig. Om du märker att trappan blir smutsig snabbare än vanligt kan du behöva städa den oftare.

Hur man städar trappan

Att städa trappan är inte så svårt som det verkar. Du behöver bara några enkla verktyg och förnödenheter, inklusive en dammsugare, en mopp, en hink och en trasa.

Börja med att dammsuga trappan för att ta bort smuts och damm. Om trappan är väldigt smutsig kan du behöva skura den med en mild rengöringsmedel.

Moppa sedan trappan med en fuktig trasa. Se till att torka av ledstängerna och alla andra ytor som kan bli smutsiga.

Låt trappan torka helt innan du använder den igen.

Tips för att hålla trappan ren

Det finns några saker du kan göra för att hålla trappan ren och fräsch mellan städningarna.

Använd en matta vid ingången till din trappa. Detta kommer att hjälpa till att fånga upp smuts och damm innan det kommer in i din trappa.

Plocka upp saker från trappan varje dag. Detta kommer att hjälpa till att förhindra att smuts och damm samlas i din trappa.

Städa upp spill så snart som möjligt. Detta kommer att hjälpa till att förhindra att fläckar bildas.

Genom att följa dessa tips kan du enkelt hålla din trappa ren och fräsch utan att behöva lägga ner mycket tid eller energi. Och kom ihåg, det är aldrig för sent att börja städa trappan regelbundet!

PHR städ – din partner för professionell trappstädning

Om du vill slippa städa dina trappor själv kan du anlita ett professionellt städföretag. PHR städ är ett bra alternativ för dig som vill få skinande rena trappor utan att behöva lägga ner mycket tid eller energi.

PHR städs fördelar:

  • Professionellt resultat: Våra trappstädare är erfarna och utbildade för att ge dig ett professionellt resultat.
  • Hög kvalitet: Vi använder oss av högkvalitativa produkter och utrustning för att säkerställa att dina trappor blir skinande rena.
  • Miljövänligt: Vi använder miljövänliga produkter och metoder för att vara så skonsamma som möjligt mot miljön.
  • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på våra trappstädningstjänster.

Dela detta inlägg, välj din plattform!

Boka ett kostnadsfritt besök

Vi gör gärna ett kostnadsfritt besök innan du bestämmer dig angående städhjälp.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.


    *Obligatoriska uppgifter