Hemstädning i Göteborg

Flexibla – Omboka/avboka när du vill

Ingen bindningstid – Du bestämmer!

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Flexibla – Omboka/avboka när du vill

Ingen bindningstid – Du bestämmer!

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Flexibla – Omboka/avboka när du vill

Ingen bindningstid – Du bestämmer!

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Hemstädning i Göteborg

Behöver du hjälp med städning av ditt hem i Göteborg? Vare sig du bor i lägenhet, villa eller radhus kan vi hjälpa dig med städning hemma.

På PHR Städ har vi lång erfarenhet inom branschen och erbjuder professionell hemstädning sedan 20 år. Vi är stolta över många nöjda och glada kunder även i Göteborg. Dessutom är vår personal utbildad inom allt som har med hemstädning att göra.

Hos oss bestämmer du själv över omfattning och städfrekvens och får friheten att boka hemstädningen efter ditt eget behov.

Innan du bestämmer dig gör vi gärna ett kostnadsfritt hembesök hos dig i Göteborg. Vi går igenom vad du vill ha gjort och hur ofta för att kunna ge dig ett exakt pris. Känns det bra så gör vi en plan tillsammans. Tveka inte att kontakta oss!

Just nu har vi en kampanj på hemstädning i Göteborg!

Hemstädning i Göteborg
Varför ska du välja PHR Stöd? - Hemstädning i Göteborg

Varför ska du välja PHR Stöd?

Vår städtjänst sticker ut från konkurrenterna när det kommer till kvalitet, professionalism och pålitlighet. Vi har ett team av erfarna och kvalificerade städare som tar hand om din fastighet med största omsorg. Våra tjänster finns tillgängliga i hela Göteborg och ger den idealiska lösningen för alla som behöver en pålitlig städservice av hög standard.

När du letar efter en pålitlig städfirma i Göteborg kan du lita på oss!

Vi har utbildad och försäkrad personal med gedigen erfarenhet och prioritear miljömässig hållbarhet och säkerhet.

Behöver du hjälp med hemstädning i göteborg?

Om du har en lokal i Göteborg och behöver hjälp av en städfirma har du kommit rätt. Vi utför alla typer av städtjänster från bostäder till industrifastigheter. Oavsett vilken uppgift så är vi redo att hjälpa till, se länkar nedan.

Personalen är värdefull

Vår personal är vår viktigaste tillgång och vi strävar alltid efter att behandla dem med respekt och fairness. Utan dem skulle vi inte vara vad vi är idag.

Vi strävar efter att ge vår personal de bästa förutsättningarna att göra ett toppenjobb. De gör gärna det där lilla extra och tar hand om ditt hem som om det vore deras eget.

Personalen är värdefull - Hemstädning i Göteborg
Utbildad personal - Hemstädning i Göteborg

Utbildad personal

Vi ser till att våra medarbetare är välutrustade med nödvändiga kunskaper, kvalifikationer, hjälpmedel och material för att leverera kvalitetsarbete.

Beprövad kompetens är en avgörande faktor när det kommer till städarbete. En erfaren medarbetare vet hur man hanterar hjälpmedel, vilka rengöringsmaterial som är idealiska för vilka uppgifter och hur rengöringsprocessen behöver ordnas för optimal effektivitet.

Sluta oroa dig för att städa och börja njuta av ett fläckfritt hem

Slösa inte en minut till på att skura golv eller damma ytor – låt oss ta hand om det åt dig! Med PHR Städ får du kvalitetsservice till ett överkomligt pris. Dessutom är vårt erfarna team försäkrat så att du kan känna dig trygg i att veta att ditt hem är i goda händer.

Mejla till eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

Ditt första val

Om du behöver en pålitlig och erfaren städfirma i Göteborg har du kommit rätt. Vi har en bred närvaro och många års framgångsrik erfarenhet i branschen och finns i närområdet för att ta hand om dina städbehov vid de mest lämpliga tidpunkterna.

Vårt team är mycket kapabla och vi garanterar utmärkt service för städning. Har ni andra behov kring det praktiska i hemmet så låt oss ta en dialog. Vi kan erbjuda andra tjänster som fönstertvätt, möbelmontering och gardintvätt, antingen själva eller via våra partners.

Ditt första val - Hemstädning i Göteborg
Över 25 års erfarenhet - Hemstädning i Göteborg

Över 25 års erfarenhet

Med över 25 års erfarenhet av att tillhandahålla professionella städtjänster i Västra Götalandsregionen är vi säkra på att vi har den kompetens som krävs för att genomföra ert uppdrag snabbt och smidigt. Vi strävar efter att genomföra det utan negativ påverkan på dina rutiner eller affärsverksamhet.

Vanliga frågor

Att ha en lugn och säker plats att bo på är avgörande för ditt välbefinnande och sinnesfriden för din familj, vänner och husdjur. Ett välstädat hem kan minska stress.

Vi på PHR städ inser att livet kan vara hektiskt och scheman kan komma att ändras. Det är därför vi är öppna för att revidera din städplan vid behov. Vi tar hänsyn till dina önskemål och timmar så att vi kan leverera en högkvalitativstandingg varje gång. Att anlita PHR städ för husstädtjänster ska vara problemfritt och flexibelt.

Du kan enkelt kontakta vår städtjänst genom att klicka på länken “Boka nu“. Efter att ha fyllt i de nödvändiga uppgifterna kommer en kundtjänstrepresentant att kontakta dig för att gå igenon ditt städbehov och föreslå en lösning som passar dig. Du kan också mejla till info@phrstad.com eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

Vi kan besöka ditt hem för att förstå dina preferenser och städa enligt dem. Varje städning planeras och vi noterar utfört arbete på ditt kundkort för framtida referens. Vi bestämmer en specifik dag för att påbörja städningen och välkomnar feedback under processen. Detta kommer att säkerställa att vi tillhandahåller den bästa möjliga servicen och utför vårt jobb på ett effektivt sätt. Kommentarer är alltid välkomna eftersom det hjälper oss att ge bästa möjliga service. Att arbeta tillsammans är avgörande för att få ett framgångsrikt städjobb. Vi garanterar att nycklar och koder förvaras säkert.

För att säkerställa bästa möjliga service är vi tacksamma om dina golv är  fria från leksaker, kläder eller andra föremål. Om du har frigående husdjur skulle det vara bra om du kunde placera dem någon annanstans medans vi städar. Vänligen meddela oss om det finns några ändringar i dina städönskemål innan våra medarbetare anländer.

På PHR städ är vi angelägna om att tillhandahålla tjänster med den frekvens som fungerar bäst för dig. Kan det vara en gång i veckan, flera gånger i veckan,  varannan vecka, en gång i månaden eller ett enskilt uppdrag  – valet är ditt!

Vårt team är dedikerade till att göra ditt hem till en säker och hälsosam miljö, så vi använder bara rengöringsprodukter som uppfyller våra krav på säkerhet och effektivitet. PHR Städ strävar efter att vara miljömedvetna och har tagit initiativ till att införliva miljövänliga städprodukter i alla våra hemstädtjänster.

Det är ditt val helt och hållet om du vill vara hemma eller inte. Om du inte vill är det inga problem alls. Du kan ge oss en nyckel eller kod så tar vårt team hand om allt utan att du behöver vara närvarande. Säker förvaring av kod och nycklar garanteras.

Absolut! Om du behöver ett försäkringsbevis, kontakta oss gärna så skickar vi strax över erforderlig information.

Hur lång tid det tar att rengöra ditt hem beror på storlek, skick och städuppgifter. Kontakta oss så återkommer vi gärna med ett estimat.

Du kommer inte att debiteras förrän efter att städuppdraget är genomfört. För återkommande städuppdrag fakturerar vi månadsvis.
Vi är flexibla att utföra uppdrag till både fast och rörligt pris.

Kampanj: Få hemstädning i Göteborg för bara 199 kr/h

Missa inte chansen att testa vår populära städservice för bara 135 kronor i timmen (efter rutavdrag). Priset gäller vid dina tre första bokade städtillfällen.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till eller ringa oss på telefon 070 798 99 25.

    *Obligatoriska uppgifter

    När du bor i Göteborg kan du välja bland olika städtjänster. Vi utför även specialuppdrag.

    Vi kvalitetssäkrar varje uppdrag

    Med oss kan du räkna med att du får rätt tjänst till rätt pris. Alla våra tjänster utförs av skickliga och engagerade medarbetare som sätter en stolthet i att göra ”det lilla extra”. Vi kvalitetssäkrar dessutom varje enskilt uppdrag vi utför, oavsett om det gäller hemstädning eller en omfattande flyttstädning.

    [/fusion_builder_column]